کتری مسی نظریان زنجان کد 034

کتری مسی نظریان زنجان کد 034

کتری و قوری مسی از دیر باز مورد استفاده قرار می گرفته و برای جوش آوردن و تهیه چای مورد استفاده قرار می گیرد. کتری و قوری مسی خواص درمانی و طبی زیادی به آب می بخشد که برای بدن بسیار مفید است. استفاده از کتری و قوری مسی تنها در ظاهر زیبای آن خلاصه نمی شود. کتری و قوری مسی ویژگی های زیر را دارد: · حرارت یکنواخت کتری و قوری های مسی با انتقال حرارت به صورت یکنواخت تمامی سطح ظرف را پوشش داده و باعث جوش آمدن آب با سرعت بالا می شوند. · صرفه جویی انرژی انتقال حرارت بالا در کتری و قوری مسی باعث صرفه جویی در مصرف گاز می شود. · حمایت از محیط زیست با استفاده از قوری و کتری مسی به دلایل زیر حمایت خود را از محیط زیست اعلام می نمایید: مواد اولیه ظروف مسی به صورت طبیعی در طبیعت یافت شده در نتیجه بعد از پایان عمر استفاده قابل بازیافت است و هیچگونه آسیبی به محیط زیست نخواهد رساند . به جهت رسانای گرمایی بالا این ظروف ، مدت زمان آشپزی و میزان انرژی مصرفی کاهش می یابد که در دراز مدت باعث صرفه جویی در مصرف گاز می شود . · طول عمر بالا قوری و کتری مسی طول عمر بالایی دارند. چرا که با از بین رفتن لایه قلع کتری و قوری مسی می توان با سفید کاری دوباره و چند باره از این ظروف استفاده طولانی تری نمود. · پیشگیری از پیری زودرس کتری و قوری های جنس مس دارای خواص آنتی اکسیدان است. خاصیت آنتی اکسیدان این ظروف مسی باعث جلوگیری از پیری پوست می شود. در واقع این خصلت امکان بازسازی سلول های پوست را می دهد. گفتنی است، پوست انسان حاوی ماده ای به نام ملانین بوده که در برابر تابش آفتاب از پوست مراقبت می کند. مس سرشار از ملانین است و به همین خاطر برای پوست مفید است. همچنین مس باعث بهبود زودتر زخم ها می شود. · بهبود گوارش بدن نوشیدن چای تهیه شده در کتری و قوری مسی باعث بهبود گوارش و هضم غذا می شود. نوشیدن چای قوری مسی در ظروف مسی باعث دفع سموم بدن می شود. · کاهش وزن نوشیدن چای این مدل کتری و قوری باعث بالا رفتن سوخت و ساز بدن می شود و به لاغری و کاهش وزن می انجامد. شایان ذکر است، مس می تواند به خوبی به تجزیه و تحلیل چربی های بدن کمک نماید. · افزایش کارآیی مغز نوشیدن آب و چای کتری و قوری مسی باعث افزایش قدرت فکر و مغز می شود. چرا که ظروف مسی باعث تولید ماده میالین می شود که این ماده برای سیستم عصبی بسیار مفید است. از لحاظ پزشکی نیز چایی که در کتری و قوری مسی تهیه میشود، فواید زیر را داراست: از بین برنده سلول های سرطانی التیام دهنده زخم ها افزایش کارکرد قلب ظروف مسی از دیرباز به دلیل قلع اندود شدن در سطح داخلی آن جهت طبخ هر گونه غذا مناسب بوده و عمل قلع اندود کردن یا به اصطلاح سفیدکاری، در طول سال و بنا به ضرورت چند بار تکرار می‌شده است. قبل از استفاده برای اولین بار، یک ابر نم دار با خاکستر نرم ذغال به داخل ظرف بکشید و سپس آبکشی کنید. با این کار، سفیدی آن دوام بیشتری خواهد داشت. همچنین توصیه می‌شود که از سرکه و نمک برای تمیز کردن سطح بیرونی مس استفاده کنید. به جای سرکه از قره قروت یا آب نارنج هم می‌شود استفاده کرد. برای استفاده اولین بار از ظروف مسی داخل ظرف مقدار کافی شیر بریزید و پس از جوشیدن شیر تمامی قسمت‌های داخل ظرف را با شیر بشویید. این کار علاوه بر نوعی ضدعفونی، باعث می‌شود که عمر قلع داخل ظرف افزایش یافته و زود سیاه نشود؛ البته لازم است که بعد از این کار شیر را دور بریزید. لازم است که طبخ غذا با استفاده از ظروف مسی همیشه با شعله ملایم همراه باشد. اگر ظرف مسی را بدون اینکه غذایی داخل آن باشد روی آتش بگذارید، قلع آن می‌سوزد. پس اول آب یا غذایتان را درون آن بریزید و بعد روی شعله‌ی ملایم آتش قرار دهید.
  • ابعاد
    18 × 18 × 24 سانتی‌متر
  • وزن
    985 گرم
  • محل تولید
    زنجان
  • نوع پرداخت
    چکش‌کاری
  • رنگ قسمت داخلی
    نقره‌ای
  • رنگ قسمت خارجی
    مسی
  • دسته
    دارد
  • تعداد دسته
    یک عدد
  • درپوش
    دارد
  • دسته روی درپوش
    دارد
  • قابلیت شستشو
    دارد
  • سایر توضیحات
    ارتفاع کالا با احتساب دستگیره: 24 سانتی‎متر
  • توجه : این محصول جهت معرفی و راهنمایی در سایت قرار داده شده است و برای خرید باید روی دکمه خرید با تخفیف کلیک کنید و سایت به طور اتوماتیک شما را به ارزان ترین سایت فروش هدایت خواهد کرد.

    با تشکر از انتخاب شما